STIGLA JE POTPUNO NOVA – „DEČIJA TELEVIZIJA“!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je od nedavno sa radom počela potpuno nova televizija. „Dečija televizija“ – kako joj samo ime kaže, jeste kanal namenjen deci, uzrasta od 5 do 10 godina, ali smo sasvim sigurni da će  neke od naših emisija i roditelji redovno pratiti.

Misija  „Dečije televizije“  jeste da na zabavan način promoviše  prave vrednosti, ali i da  pokrene dečiju  kreativnost, kao i da  kroz neke od formata edukuje, informiše i, naravno, podstakne najmladje da se od malih nogu okreću pravim vrednostima.

Na kanalu „Dečije televizije“, klinci i klinceze, za sada, redovno mogu da prave avanture „Zaka i Kvaka“, „Meda Medenjaka“, „Svemirske princeze“, kao i pile „Kalimero“, koja je po mnogo čemu neobično, ali smo sasvim sigurni i da će ih „Lolirok“, „Drvo Fu Tom“, „Mia i ja“, „Džoni test“ i čuvene „Ljute ptice“ oduševiti.

Crtani filmovi, naravno, nisu sve što naše mlade gledaoce  očekuje na našoj televiziji. Kroz edukativnu emisiju „Cica Mica stvaraonica“, dobiće mnoge savete, ali i ideje kako da vrlo lako nešto naprave, te ćemo im na taj način konstantno podsticati maštu, dok će „Baš super klinci“ iz epizode u epizodu pokazivati po čemu su neki klinci i klinceze toliko posebni i baš super i da u njima leže mnogi skriveni talenti koje je samo neophodno pronaći i podstaći.

Da odrasli ne moraju  uvek da budu „glavni“, pokazaće nam Mila i Boris, naši mladi i šarmantni „ voditelji“  koji će ugostiti mnoge ličnosti iz sveta poznatih i koji će im, na sebi svojstven način, postavljati razna pitanja, a kako oni reaguju imaćete priliku da vidite u emisiji „Naopačke“.

Sve ovo i još mnogo toga zanimljivog dostupno je u okviru MTS TV usluge, na kanalu 123.