Nazad na emisije

Crtani film

DŽONI TEST

Premijera

Radnim danima

07:10

Repriza

Radnim danima

14:10 19:10

U porodici Džonija Testa je apsolutno sve neobično.

Njegovi roditelji imaju zamenjene uloge, te tako mama radi, dok je tata domaćica kuće, a njegove mlađe sestre Suzan i Meri (bliznakinje), genijalke koje često koriste upravo Džonija za svoje eksperimente.

Duki je Džonijev pas ljubimac kojem su njegove sestre usadile ljudsku inteligenciju, pa on ume i da govori, a zajedno sa Džonijem upada u razne probleme.

Kada se to dogodi, rešavaju ih upravo uz pomoć Suzaninih i Merinih izuma, iako one baš i nisu voljne da sarađuju, ali ih Džoni raznim ucenama i manipulacijom nekako uvek namoli da pomognu.

U avanturama ove neobične porodice učestvuju i tajni agenti – Gospodin Crni i Gospodin Beli, Džonijev veliki neprijatelj Bling – Bling, Gil – dečak iz susedstva u kojeg su zaljubljene Džonijeve sestre bliznakinje, kao i Sisi – devojčica sa kojom se Džoni često nadmeće u svemu i svačemu.

Nevolje i dogodovštine ovog naizgled potpuno prosečnog jedanaestogodišnjaka, njegove porodice i prijatelja će vas sigurno nasmejati i terati da sa nestrpljenjem isčekujete sledeću epizodu.

Slične emisije